fbpx
  • RU
  • UA
  • EN

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Моделі серії SPIRIT - новий виток у розвитку класичних човнів типу РІБ, що втілює в собі професійний досвід наших фахівців, найсучасніші технології та високоякісні матеріали. Стильний та ергономічний дизайн, різноманітний модельний ряд, оптимальна вага та відмінні ходові характеристики - все це задовольнить Ваші найвибагливіші побажання. Відчуття драйву і ейфорії, яке дає управління човнами SPIRIT, важко передати словами, це треба відчути на собі.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Проектування та виробництво суден спеціального призначення класу РІБ з алюмінію в розмірному діапазоні від 6 до 15 метрів для військово-морських, аварійно-рятувальних, правоохоронних, спортивних і комерційних організацій. Моделі серії SPIRIT PRO - це синергія безпеки, якості, дизайну, інновацій та продуктивності відповідно до індивідуальних побажань замовника.
Новини
Весняна виставка «Риболовля. Полювання. Туризм» в Києві,  05 – 08 березня 2020
Весняна виставка «Риболовля. Полювання. Туризм» в Києві, 05 – 08 березня 2020

Любі друзі!!!


Наша компанія АКВАСПІРІТ в черговий раз взяла участь в щорічній весняній виставці «Риболовля. Полювання. Туризм», що відбувалась в Києві з 05 по 08 березня 2020.


На стенді, який був розміщений на відкритій площадці ми представили популярні моделі Spirit 320C, Spirit 350 та Spirit 450C.

 

Нам дуже приємно відзначити високий рівень цікавості відвідувачів виставки до човнів АКВАСПІРІТ.

 

Вся команда АКВАСПІРІТ вдячна новим клієнтам за розміщені замовлення та позитивні відгуки від наших користувачів та партнерів.

 

До усіх новин