fbpx
  • RU
  • UA
  • EN

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Моделі серії SPIRIT - новий виток у розвитку класичних човнів типу РІБ, що втілює в собі професійний досвід наших фахівців, найсучасніші технології та високоякісні матеріали. Стильний та ергономічний дизайн, різноманітний модельний ряд, оптимальна вага та відмінні ходові характеристики - все це задовольнить Ваші найвибагливіші побажання. Відчуття драйву і ейфорії, яке дає управління човнами SPIRIT, важко передати словами, це треба відчути на собі.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Проектування та виробництво суден спеціального призначення класу РІБ з алюмінію в розмірному діапазоні від 6 до 15 метрів для військово-морських, аварійно-рятувальних, правоохоронних, спортивних і комерційних організацій. Моделі серії SPIRIT PRO - це синергія безпеки, якості, дизайну, інновацій та продуктивності відповідно до індивідуальних побажань замовника.
Новини
Купити човен в кредит
Купити човен в кредит

З радістю повідомляємо, що для зручності придбання продукції АКВАСПІРІТ, нашою компанією впроваджено програму кредитування клієнтів.

Наша головна ціль – це мінімізація часових рамок та максимальний комфорт нашого клієнта.

Єдине, що потрібно для оформлення  – Ваше бажання та згода на передачу Ваших даних (номер телефону) для можливості зв’язку з Вами закріпленого менеджера “ОТП Банку”.

Для цього Вам необхідно зв’язатись з нами за телефоном: : +380 (44) 351 75 89 або +380 (50) 487 90 72  для уточнення наявності моделі, що Вас зацікавила, узгодити комплектацію і після цього з Вами зв’яжеться менеджер банку для обговорення умов кредитування.

Умови співробітництва:

– Річна ставка – 1,01%

– Щомісячна комісія – 1,7%

– Комісія на видачу – 1,7%

– Період кредитування – 60 місяців

– Максимальна сума кредиту – 500 000 грн.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, Ви можете звернутись за телефонами:

+380 (44) 351 75 89

+380 (50) 487 90 72

До усіх новин