fbpx
  • RU
  • UA
  • EN

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Моделі серії SPIRIT - новий виток у розвитку класичних човнів типу РІБ, що втілює в собі професійний досвід наших фахівців, найсучасніші технології та високоякісні матеріали. Стильний та ергономічний дизайн, різноманітний модельний ряд, оптимальна вага та відмінні ходові характеристики - все це задовольнить Ваші найвибагливіші побажання. Відчуття драйву і ейфорії, яке дає управління човнами SPIRIT, важко передати словами, це треба відчути на собі.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Проектування та виробництво суден спеціального призначення класу РІБ з алюмінію в розмірному діапазоні від 6 до 15 метрів для військово-морських, аварійно-рятувальних, правоохоронних, спортивних і комерційних організацій. Моделі серії SPIRIT PRO - це синергія безпеки, якості, дизайну, інновацій та продуктивності відповідно до індивідуальних побажань замовника.
Новини
Наші лодки на BOOT DÜSSELDORF, Німеччина, січень 2019
Наші лодки на BOOT DÜSSELDORF, Німеччина, січень 2019

Стильні лодки AQUASPIRIT з алюмінієвими корпусами були вперше представлені європейській публіці на виставці в Дюссельдорфі на початку 2019 року.  Всі лодки були високо оцінені за привабливий дизайн та високу якість в найменших деталаях.

До усіх новин