fbpx
  • RU
  • UA
  • EN

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Моделі серії SPIRIT - новий виток у розвитку класичних човнів типу РІБ, що втілює в собі професійний досвід наших фахівців, найсучасніші технології та високоякісні матеріали. Стильний та ергономічний дизайн, різноманітний модельний ряд, оптимальна вага та відмінні ходові характеристики - все це задовольнить Ваші найвибагливіші побажання. Відчуття драйву і ейфорії, яке дає управління човнами SPIRIT, важко передати словами, це треба відчути на собі.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Проектування та виробництво суден спеціального призначення класу РІБ з алюмінію в розмірному діапазоні від 6 до 15 метрів для військово-морських, аварійно-рятувальних, правоохоронних, спортивних і комерційних організацій. Моделі серії SPIRIT PRO - це синергія безпеки, якості, дизайну, інновацій та продуктивності відповідно до індивідуальних побажань замовника.
Новини
Ми підтримуємо розвиток спорту в Україні
Ми підтримуємо розвиток спорту в Україні
AQUASPIRIT, молода компанія, що стрімко розвивається, активно підтримує здоровий спосіб життя як своїх співробітників,  так і популяризує розвиток спорту в Україні.  
Нам особливо приємно поділитись гордістю за молодого українського стронгмена, Олексія Новікова який 1-2 березня 2019 приймав участь в знаменитому турнірі Arnold Classic Strongman Pro 2019 в Америці.
Хочется відзначити, що в свої 23-и роки Олексій Новіков, є самою сильною людиною України (2016-2018), в минулому році став сенсацією, перемігши в любительському турнірі Арнольда Шварценегера (2018).
Вся команда AQUASPIRIT пишається та захоплюється гідним виступом Олексія на Arnold Classic Strongman Pro 2019 та бажає подальшого успішного розвитку його спортивної кар’єри та досягнення нових спортивних вершин та перемог!
До усіх новин