fbpx
  • RU
  • UA
  • EN

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Моделі серії SPIRIT - новий виток у розвитку класичних човнів типу РІБ, що втілює в собі професійний досвід наших фахівців, найсучасніші технології та високоякісні матеріали. Стильний та ергономічний дизайн, різноманітний модельний ряд, оптимальна вага та відмінні ходові характеристики - все це задовольнить Ваші найвибагливіші побажання. Відчуття драйву і ейфорії, яке дає управління човнами SPIRIT, важко передати словами, це треба відчути на собі.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Проектування та виробництво суден спеціального призначення класу РІБ з алюмінію в розмірному діапазоні від 6 до 15 метрів для військово-морських, аварійно-рятувальних, правоохоронних, спортивних і комерційних організацій. Моделі серії SPIRIT PRO - це синергія безпеки, якості, дизайну, інновацій та продуктивності відповідно до індивідуальних побажань замовника.
Новини
Прем’єра 2020 року: РІБ з півбалоном і подвійною консолью – SPIRIT 585 DC !!!
Прем’єра 2020 року: РІБ з півбалоном і подвійною консолью – SPIRIT 585 DC !!!

Компанія АКВАСПІРІТ з гордістю презентувала на виставці BOOT DÜSSELDORF 2020 свою нову унікальну модель алюмінієвого РІБа з півбалоном і подвійною консолью – 585DC !!!

Основною метою AQUASPIRIT є проектування і виробництво високоякісних човнів типу RIB з алюмінієвим корпусом як для відпочинку, так і для професійного використання.

Найкращі ходові якості, використання високоякісних екологічних матеріалів і постійне вдосконалення – наші відмінні переваги, на які ми орієнтуємося.

https://www.youtube.com/watch?v=BAnIbxAtLeY&feature=share&fbclid=IwAR2Bb6LvrVaIDDuC7Ti33oCfGbEdde86cf-45PhbkHpWHrVcVpBqbu0_fqY

 

Довжина загальна, м 5.85
Довжина кокпіту, м 4
Ширина загальна, м 2,45
Ширина кокпіту, м 1,176
Діаметр балона max, м 0,5
Пасажиромісткість, люд.        8
Кількість відсіків у балонах, шт    5
Рекомендована потужність двигуна, kW/к.с. 85/115
Максимальна потужність двигуна, kW/к.с. 110/150
Довжина ноги двигуна, дюйми/мм 25/635 (XL)
Матеріал балонів ПВХ або Hypalon г/м2 1300
Матеріал корпусу Алюмінієвий сплав

EN AW 5083 H111

Категорія катера С
До усіх новин